Information om kyrkovalet 2017 samt det allmänna valet 2018 | Sverigedemokraterna i Ödeshög

Information om kyrkovalet 2017 samt det allmänna valet 2018

Här kommer lite information till dig som medlem i Sverigedemokraterna och är intresserad att engagera dig politiskt.

Kyrkovalet 2017
Det är nu dags att skicka in kandidatur till kyrkovalet som genomförs 2017. Vi söker kandidater som vill engagera sig politiskt inom svenska kyrkan. Svenska kyrkan är viktig utifrån många aspekter och vi vill därför uppmuntra till att kandidera om du vill vara med och påverka hur svenska kyrkan ska utvecklas i framtiden. Information om hur du går till väga för att kandidera till kyrkovalet 2017 samt kandidaturhandlingar kan du ladda ner via länken nedan.

Allmänna valet 2018
Vi är ett växande parti och kommer behöva många kandidater till det allmänna valet 2018 så vi kan ta det ansvar våra väljare förväntar sig. Du kan med fördel redan nu skicka in din kandidatur för val till kommun- och regionfullmäktige 2018. Samtliga val (inklusive kandidatur till kyrkovalet 2017) kan göras på samma blankett genom att kryssa för det du är intresserad av.

SD Mjölby har redan haft två medlemsmöten där vi informerat om kyrkovalet 2017 och det allmänna valet 2018 samt hur man går till väga när man kandiderar. Har du missat dessa tillfällen så kan du ladda ner information samt kandidaturhandlingar för kyrkovalet och det allmänna valet via länken nedan.

Länk för information och kandidaturhandligar.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig. Känner du att du vill kunna vara med och påverka så tveka inte att skicka in din kandidatur.
OBS! Kandidaturer till kyrkovalet skall vara partiet tillhanda senast den 1 december 2016.

 

Styrelsen för SD Ödeshög